Известие

Collapse
No announcement yet.

Пластмаси на механизъм за стъкло за 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пластмаси на механизъм за стъкло за 147

Здравейте,
    Разбиха ми се копчетата, пластмасовите, от които се регулират страничните огледала и стъклата. Това е от страната на шофьора..
    Пуснах тема в 'Купувам', но нищо..
    обиколих 5-6 морги..те не са чували за 147 след 2005-та..
    Какво да правя?

Благодаря предварително..
    147, 1.9jtd, 115hp, 8v, 01.2005, FL

Обясни по-подробно, може да има вариант да се поправи. Качи и снимки. Иначе цената е доста солена за цялата конзола.

Comment

Защо си мисля че преди 2005 ( преди феовите ) са със същите копчета или греша.....
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
        Защо си мисля че преди 2005 ( преди феовите ) са със същите копчета или греша.....
        Същите са
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

В моргата ми казаха, че са различни..ясно колко са разбирали
          Не ми трябва целия механизъм, а пласмасите, които се захващат за кората..трябва ми това, което се вади..утре ще го снимам..

Comment

Не съм сигурен, че някой джамбаз ще продаде само пластмасите ако е здрава конзолата.

Comment

Аз пък търся пластмасовите копчета за контрол на стъклата(без самото устройство на копчето, само пластмасата). Липсват ми 2(едно от шофьорската страна и едно от задна лява.... уви никакъв късмет. Дори купувам и 1 машинка за задна лява врата. Във ибей търсих и там няма ... направо откачам.... Интериора ми е като нов, а ми липсват 2 копченца.... Иначе стават всякакви, независимо от коя врата са...
              Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)

Comment

Spunky, същия съм..всичко ми е муцинка, само тая мизерия..
                на мен не ми трябват само копчетата, ами и това, на което се държат..това, което е около копчетата..

Comment

Първоначално публикувано от Spunky Покажи съобщение
                  Аз пък търся пластмасовите копчета за контрол на стъклата(без самото устройство на копчето, само пластмасата). Липсват ми 2(едно от шофьорската страна и едно от задна лява.... уви никакъв късмет. Дори купувам и 1 машинка за задна лява врата. Във ибей търсих и там няма ... направо откачам.... Интериора ми е като нов, а ми липсват 2 копченца.... Иначе стават всякакви, независимо от коя врата са...
                  На теб мога да помогна,каква машинка ти трябва,за ел.джам или централно,имам ги и двете.Иначе копчетата за 147 са кът,трудно ще намериш само копчета

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

За задно ляво стъкло. Не съм сигурен дали е развалена. Липсва ми пластмасовото копче, а като натискам по пъпките не реагира(иначе издава звук отпред на борда). Страх ме е да отворя вратата, защото съм почти 100% сигурен, че ще счупа щипките...
                    Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)

Comment

Първоначално публикувано от Spunky Покажи съобщение
                      За задно ляво стъкло. Не съм сигурен дали е развалена. Липсва ми пластмасовото копче, а като натискам по пъпките не реагира(иначе издава звук отпред на борда). Страх ме е да отворя вратата, защото съм почти 100% сигурен, че ще счупа щипките...
                      Еми който го е страх от мечки не ходи в гората,закарай колата на сервиз

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Еми който го е страх от мечки не ходи в гората,закарай колата на сервиз
                        Веднъж в един сервиз докато сменях масло и филтри , на едно рено му правиха нещо по вратата, сваляха му кората и майстора вика на момчето :
                        По добре не ме гледай с каква грубост го правя,че и теб ще те заболи
                        Малко са хората които ще погледнат как точно се сваля кората и няма да счупят нищо.....не казвам че при вас е така ....но масово се работи едно към гьотере и давай следващата....
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

http://prikachi.com/images.php?images/991/4576991B.jpg
                          http://prikachi.com/images.php?images/990/4576990I.jpg

Значи това, което свети е вътрешната част. И тя е разбита, но си седи там..само е леко изкривена, не е сериозно.
                          Докато другата част, която съм извадил, е без никакви щипки..тя ми трябва..
                          ако някой може да помогне ще съм много благодарен

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                            Веднъж в един сервиз докато сменях масло и филтри , на едно рено му правиха нещо по вратата, сваляха му кората и майстора вика на момчето :
                            По добре не ме гледай с каква грубост го правя,че и теб ще те заболи
                            Малко са хората които ще погледнат как точно се сваля кората и няма да счупят нищо.....не казвам че при вас е така ....но масово се работи едно към гьотере и давай следващата....
                            Кората на 147 я свалям за 3-4 мин.макс без нито една сучпена щипка,просто съм го правил поне 50 пъти

Comment

Звънях на всяка обява в мобилето за алфа 147 на части..всички ми казаха, че са продадени :/ идеи?

Comment

Working...
                              X